pénznemek:
Magyarország
vans cipő

Szállítás és Garancia

Vissza és megrendelés

Rendelési irányelvek
1. Hogyan helyezhetek el online rendelést?
(1) Válassza ki azokat a termékeket (a megfelelő mennyiségeket, méretek, stb.), Amelyeket szeretne vásárolni, és tegye hozzá a kosárba.
(2) Kattintson a Pénztár gombra.
(3) Ellenőrizze a szállítási adatokat, győződjön meg róla, hogy a számlázási cím megegyezik a szállítási címmel. Ezután folytathatja a fizetést.
(4) Megerősítheti fizetési adatait, és kiválaszthatja a fizetési módot. Írja be a megváltási kódot, ha van ilyen.
(5) A benyújtás előtt tekintse át a rendelési információkat. Be kell töltenie hitelkártya adatait, és győződjön meg róla, hogy az információ hiteles és megfelelő.
(6) Ezután kap egy megerősítő e-mailt a megrendelésről.

2. Egyedi, Duty and VAT
A rendelést mindig ajándékként csomagoltuk; Azért, mert minden tételt szállítmány nélkül fizetnek ki, így egyes országok behozatali vámokat róhatnak a szállításokra. Az ügyfelek felelősek az esetleges vámokért vagy adókért, amelyeket a rendeltetési országban történő kiszállításra kivethetnek.

3. Megrendelés törlése
A megrendelés visszavonásához azonnal forduljon hozzánk. Azok a törölt megrendelések, amelyeket még nem szállítottak, visszafizetésre kerülnek a megrendelés (ek) teljes árának 6% -os levonásával, amely a lemondási díj. A törlési díjat a megrendelés (ek) törlésével járó adminisztrációs költségek és tranzakciós díjak fedezésére szolgálják.

Az összes megrendelést megrendelések után 6-8 órán belül feldolgozzuk, ezért a megrendelést követően nem tudjuk megszüntetni a megrendelést. Remélem megérted ezt a kulcsfontosságú pontot.

Sőt, képtelenek vagyunk elfogadni a már kiszállított termékekre vonatkozó visszavonásokat, és abban az esetben a visszatérítési házirendünket alkalmazni kell.

4. Duplikált megrendelések
Időről időre kettős megrendelést kaptunk (két vagy több nagyon hasonló megrendelés), amelyeket az ügyfelek rövid idő alatt egymás között helyeztek el. Biztonsági okokból nem férünk hozzá az ügyfelek hitelkártya adatait, és a megrendelésekre vonatkozó minden kifizetést az ügyfelek maguk fogadnak el.

Rendeléselőkészítési folyamataink automatizáltok, és nem tudunk duplikált megrendeléseket elnyerni, kivéve ha az ügyfelek figyelmeztetik őket. Nem garantálhatjuk, hogy elolvassuk a dupla megbízás törlésének kérelmét

Visszaküldési irányelv

Ha nem vagyunk elégedettek a termékünkkel, akkor egy héten belül kapcsolatba kell lépni velünk. Minden visszaszállított terméknek eredeti állapotban kell lennie, azaz nem kell viselni, módosítani vagy mosni, minden címkével ellátva. Vagy az áru visszakerül a küldőnek.
1. A Visszatérési Engedélyt az ügyfélszolgálati szakembertől kell beszerezni. Vagy a visszaküldött csomagot visszaküldjük Önnek.
2. Kérjük, adja meg a visszatérés okait, hogy megkapja a visszatérési engedélyt és a visszatérési címet.
3. Biztonságosan csomagolja az árut. Kérjük, adja meg az alábbi adatokat a visszatérítéssel kapcsolatban: számla neve, címe; Hajó neve, címe; Rendelésszám; A visszatérés oka.

Cserepolitika
Az átváltási kérelmet az árutovábbítás kézhezvételétől számított 7 napon belül kell megtenni.
Adja meg a csereelemet és az új színt vagy mérett az e-mailben az ügyfélszolgálathoz.
Az elemeknek eredeti állapotban kell lenniük, és nem kell visszajelzésként elfogadni.
A csereelem elérhetősége nem garantált. E-mail értesítést kap a cserefeldolgozás befejezése után.

Jegyzet:
1. A postaköltséget nem lehet visszafizetni.
2. A 20% -os kezelési díjat levonják a visszatérítésből.
3. Ha az elemek nem minõségi problémák, akkor az ügyfeleknek 20% -os postaköltséget kell adniuk a csereárfolyamokért.
4. A megtérülés akár 1-2 hétig is eltarthat a feldolgozáshoz, és legalább egy számlázási ciklust jelenthet a jóváírás a fiókjában.
Az ügyfélszolgálathoz forduljon a visszatérési engedély megszerzéséhez szükséges kérdésekre, kérjük írjon nekünk.
1) Csomagolás és küldés a visszatérés
2) Csomagolja vissza a mellékelt tételt az eredeti csomagolásba.
3) Adjon meg egy indokódot a csomagoláson az egyes visszajuttatni kívánt tételhez.
4) Tegye bele a csomagolásba a szállítmányt, és tartsa meg a másolatot a feljegyzéseihez.
5) Töltse ki a címkén lévő címét, helyezze fel a csomagot, és tegye le a legközelebbi postán. Sajnos nem tudunk felelősséget vállalni az átszállított csomagokért.